Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QCP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QCP. Als je het bestand wilt openen QCP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QCP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Qualcomm PureVoice QCELP Recorder And Player Voice Format QUALCOMM

Wat is een bestand QCP?

Audio bestand gemaakt in QUALCOMM's PureVoice formaat. Gebruikt voor zowel menselijke stemopnamen als mobiele telefoon ringtones. Ontworpen voor vocale frequenties en gebruikt variabele coderingssnelheden om gebruik te maken van natuurlijke pauzes in menselijke toespraak. Soms verzonden als een e-mailbijlage, die kan worden afgespeeld met QUALCOMM's PureVoice Player-Recorder, een plugin voor e-mail applicaties.

U kunt QCP-bestanden maken en converteren naar PCM-audio met behulp van QUALCOMM's PureVoice Converter, een Windows-commando-hulpprogramma. Het programma QCP Converter kan ook veel populaire audioformaten converteren naar QCP-bestanden. QUALCOMM levert ook de PureVoice SDK, die gebruikt kan worden om PureVoice-functionaliteit in toepassingen in te vullen.

PureVoice Player-Recorder, Converter en SDK zijn uitgeschakeld en zijn niet langer beschikbaar.

Hoe een bestand openen QCP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QCP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QCP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QCP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QCP openen

Andere problemen met een bestand QCP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QCP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QCP:

  • het gekozen bestand QCP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QCP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QCP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand