Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QDA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QDA. Als je het bestand wilt openen QDA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QDA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Quadruple D Archive Format N/A

Wat is een bestand QDA?

Gecomprimeerd archief gemaakt met Quadruple D (Doe de DirectDraw met Delphi). Een deel van een DirectX-grafische bibliotheek die veelgebruikte Japanse PC-spellen is die in Delphi zijn geschreven. Bevat de Quadruple D Archiver voor het maken en openen van QDA-archieven.

Hoe een bestand openen QDA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QDA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QDA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QDA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QDA openen

Andere problemen met een bestand QDA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QDA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QDA:

  • het gekozen bestand QDA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QDA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QDA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand