Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QDAT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QDAT. Als je het bestand wilt openen QDAT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QDAT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Quicktime Installer Cache Apple

Wat is een bestand QDAT?

Bestand gebruikt door QuickTime, een video-speler programma ontwikkeld door Apple. Bevat installatiegegevens die worden gebruikt voor het installeren van QuickTime. Wordt gevonden op Windows-systemen met de naam QuickTimeInstallCache.Qdat en gebundeld met een .EXE-installatiebestand.

Hoe een bestand openen QDAT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QDAT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QDAT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QDAT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QDAT openen

Andere problemen met een bestand QDAT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QDAT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QDAT:

  • het gekozen bestand QDAT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QDAT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QDAT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand