Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QDB. Als je het bestand wilt openen QDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QDB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Quicken Backup Format Intuit

Wat is een bestand QDB?

Bestand gemaakt door Quicken versies 5 & 6 voor Windows. Sla de persoonlijke financiële gegevens van de gebruiker op in een eigen formaat. Vervang door het .QDF formaat in Quicken 98 en later.

Hoe een bestand openen QDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QDB openen

Andere problemen met een bestand QDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QDB:

  • het gekozen bestand QDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand