Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QDP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QDP. Als je het bestand wilt openen QDP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QDP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MPQDraft Plugin Format NASA

Wat is een bestand QDP?

Bestand gebruikt door Quick and Dandy Plotter (QDP), een programma dat gebruikt wordt om grafieken uit ASCII-tekstinvoerbestanden te plotten. Bevat plottercoördinaten, zoals X en Y-waarden. Kan ook commando's bevatten om de uitvoer te formatteren.

QDP-bestanden opslaan coördinaten die op een visuele grafiek kunnen worden opgetekend wanneer ze worden ingevoerd in het Quick and Dandy Plotter-programma.

Het QDP programma werd oorspronkelijk ontwikkeld in het NASA Marshall Space Flight Center.

Hoe een bestand openen QDP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QDP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QDP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QDP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QDP openen

Andere problemen met een bestand QDP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QDP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QDP:

  • het gekozen bestand QDP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QDP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QDP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand