Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QDS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QDS. Als je het bestand wilt openen QDS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QDS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Directory Query Format Microsoft

Wat is een bestand QDS?

Opgeslagen zoekbestand gemaakt in Microsoft Windows '' Mijn netwerkplaatsen '. bevat de zoekcriteria en scope informatie voor het zoeken van mappen en bestanden in Active Directory, een gecentraliseerd machtigingsbeheer programma.

QDS-bestanden worden gebruikt voor het opnieuw openen van zoekopdrachten, evenals het delen van Active Directory-zoekopdrachten met andere gebruikers.

Windows 7 gebruikt .SEARCH-MS-bestanden om lokale Windows Explorer-zoekopdrachten op te slaan.

Hoe een bestand openen QDS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QDS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QDS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QDS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QDS openen

Andere problemen met een bestand QDS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QDS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QDS:

  • het gekozen bestand QDS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QDS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QDS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand