Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QEL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QEL. Als je het bestand wilt openen QEL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QEL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Quicken Electronic Library Format Intuit

Wat is een bestand QEL?

Bevat online bankinformatie die is gekoppeld aan een Quicken-account. Biedt een lijst van bankinstellingen en inloggegevens die gebruikt kunnen worden om rekeninggegevens via internet te downloaden.

Als toegang tot Quicken-gegevens online fouten veroorzaakt, kan het QEL-bestand worden verwijderd. Het QEL-bestand wordt automatisch aangemaakt de volgende keer dat een online bankverbinding is ingesteld.

Hoe een bestand openen QEL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QEL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QEL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QEL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QEL openen

Andere problemen met een bestand QEL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QEL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QEL:

  • het gekozen bestand QEL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QEL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QEL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand