Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QFX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QFX. Als je het bestand wilt openen QFX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QFX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Quicken Financial Exchange Format Intuit

Wat is een bestand QFX?

Financieel gegevensformaat gebruikt voor het importeren van gegevens in Quicken financiële software. Mag rekeningbalans, transacties en andere informatie bevatten die in een gestandaardiseerd formaat is opgenomen. Net als het .OFX-formaat, maar is een proprietary formaat dat door Quicken wordt gebruikt.

QFX-bestanden worden gegenereerd door verschillende financiële instellingen zoals banken en creditcardmaatschappijen. Ze kunnen van internet worden gedownload via de Web Connect- functie van Quicken.

Hoe een bestand openen QFX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QFX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QFX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QFX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QFX openen

Andere problemen met een bestand QFX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QFX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QFX:

  • het gekozen bestand QFX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QFX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QFX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand