Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QIC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QIC. Als je het bestand wilt openen QIC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QIC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows 95/98 Backup Format Microsoft

Wat is een bestand QIC?

Backup-bestand gemaakt door het hulpprogramma voor back-ups die bij Windows 95 en 98 zijn opgenomen. Opgeslagen in het QIC-113-formaat. Bevat een verzameling bestanden in een gecomprimeerd archief dat wordt uitgebreid wanneer het wordt hersteld met behulp van het Windows Backup programma.

QIC-bestanden kunnen ook worden geopend door Roxio's "Backup My PC" -software. Roxio biedt echter niet meer dit product.

Het QIC-bestandsformaat is niet compatibel met de Windows XP, Vista en Windows 7 back-ups en herstellen van hulpprogramma's.

Hoe een bestand openen QIC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QIC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QIC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QIC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QIC openen

Andere problemen met een bestand QIC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QIC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QIC:

  • het gekozen bestand QIC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QIC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QIC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand