Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QIF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QIF. Als je het bestand wilt openen QIF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QIF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Quicken Interchange Format Intuit

Wat is een bestand QIF?

ASCII-tekstbestand gegenereerd door Quicken financiële software. Bevat een financiële account van een gebruiker in een tekstformaat. Gebruikt om gegevens tussen verschillende Quicken-gegevensbestanden of van de website van een financiële instelling naar Quicken-software over te dragen.

Het QIF-formaat is oorspronkelijk ontwikkeld door Intuit, maar wordt nu ondersteund door diverse financiële en boekhoudkundige programma's.

Hoe een bestand openen QIF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QIF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QIF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QIF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QIF openen

Andere problemen met een bestand QIF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QIF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QIF:

  • het gekozen bestand QIF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QIF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QIF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies QIF
QIF naar XLS