Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QKY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QKY. Als je het bestand wilt openen QKY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QKY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Linux Quirky Kernel Format N/A

Wat is een bestand QKY?

Kernel gebruikt om Linux op te starten. Variant van Puppy Linux maar gecondenseerd naar de kernel voor efficiëntere netwerkopstarten, die een computer opstarten vanuit een netwerk in plaats van een lokale drive.

kernel.Qky - Kernel met de eigenlijke uitbreiding.

Hoe een bestand openen QKY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QKY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QKY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QKY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QKY openen

Andere problemen met een bestand QKY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QKY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QKY:

  • het gekozen bestand QKY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QKY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QKY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand