Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QLGENERATOR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QLGENERATOR. Als je het bestand wilt openen QLGENERATOR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QLGENERATOR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Quicklook Plug-in Format Apple

Wat is een bestand QLGENERATOR?

Ondersteunend bestand of plug-in voor het Quick Look-gereedschap van Apple. Hiermee kunnen verschillende typen bestanden direct in de Finder worden bekeken met de functie Quick Look.

Voorbeelden van Quick Look-bestanden zijn: Audio.Qlgenerator Font.Qlgenerator iWork.Qlgenerator Mail.Qlgenerator Movie.Qlgenerator Office.Qlgenerator PDF.Qlgenerator Deze bestanden en andere plugins van derden moeten worden opgeslagen in het Systeem> Bibliotheek> Frameworks> QuickLook.Framework map om goed te werken.

Quick Look is een service die bij Mac OS X 10.5 en later is geïnstalleerd, waarmee gebruikers de ondersteunde bestandstypen kunnen weergeven zonder het bijbehorende programma te openen. Als u een bestand wilt bekijken in Quick Look, selecteert u gewoon het bestand en drukt u op de spatiebalk.

Hoe een bestand openen QLGENERATOR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QLGENERATOR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QLGENERATOR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QLGENERATOR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QLGENERATOR openen

Andere problemen met een bestand QLGENERATOR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QLGENERATOR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QLGENERATOR:

  • het gekozen bestand QLGENERATOR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QLGENERATOR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QLGENERATOR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand