Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QM. Als je het bestand wilt openen QM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Qt Compiled Translation Source Format Nokia

Wat is een bestand QM?

Gecompileerd taalvertaalbestand gemaakt door Qt Linguist, een programma dat wordt gebruikt om vertalingen voor Qt-toepassingen te maken. Bevat brontekst en vertalingen in een andere taal. Opgeborgen in een compact binair formaat.

QM-bestanden worden gebruikt voor het uitvoeren van snelle zoekopdrachten bij het vertalen van tekst binnen een Qt-toepassing. Ze worden gemaakt van een Qt-projectbestand (.PRO-bestand) met behulp van de lrelease-opdracht van de Qt-taalkundige toolkit. Wanneer de opdracht wordt uitgevoerd, produceert Qt Linguist één QM-bestand voor elk vertaalbronbestand (.TS-bestand) in het Qt-project.

Qt SDK is eerder door Nokia ontwikkeld voordat Digia de software heeft verworven.

Hoe een bestand openen QM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QM openen

Andere problemen met een bestand QM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QM:

  • het gekozen bestand QM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand