Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QMG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QMG. Als je het bestand wilt openen QMG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QMG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Samsung Theme Picture Image File - Qmage File Format Samsung

Wat is een bestand QMG?

Bestand opgenomen als onderdeel van een Samsung mobiele telefoon thema. Sla een afbeelding op voor een deel van het thema (.SMT-bestand). Kan voor de telefoonachtergrond, een knop of een ander visueel object zijn. Opgesteld in een eigen Samsung binair formaat.

Samsung thema's worden gemaakt met behulp van de Samsung Theme Designer applicatie. Wanneer de ontwerper een thema uitvoert, worden QMG-bestanden (oorspronkelijk .PNG-bestanden) samengesteld en verpakt in een SMT-bestand, samen met een XML-bestand dat specificeert waar de QMG-bestanden in het thema worden weergegeven.

Samsung Theme Designer kan QMG-bestanden niet openen. Het kan ze alleen maken.

Hoe een bestand openen QMG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QMG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QMG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QMG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QMG openen

Andere problemen met een bestand QMG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QMG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QMG:

  • het gekozen bestand QMG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QMG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QMG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand