Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QMK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QMK. Als je het bestand wilt openen QMK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QMK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
YanCEyDesktop Bookmark Format YanCEyWare

Wat is een bestand QMK?

Bestand aangemaakt door YanCEyDesktop, een desktoplezer voor YanCEyWare eBooks. Beveiligt eBook-bladwijzers, genaamd "quickmarks", die door de gebruiker zijn aangemaakt. Hiermee kunnen gebruikers locaties opslaan in eBooks en snel naar ze navigeren.

YanCEyDesktop is niet meer ontwikkeld of onderhouden.

Hoe een bestand openen QMK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QMK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QMK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QMK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QMK openen

Andere problemen met een bestand QMK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QMK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QMK:

  • het gekozen bestand QMK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QMK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QMK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand