Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QPB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QPB. Als je het bestand wilt openen QPB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QPB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Quicken Payroll Format Intuit

Wat is een bestand QPB?

Bestand aangemaakt door QuickBooks Point of Sale (POS), een business sales tracking applicatie. Kan het primaire gegevensbestand of een back-upbestand zijn dat automatisch door de software is gemaakt. Hiermee worden de bedrijfsgegevens opgeslagen (en hersteld bij een back-up).

Backup QPB-bestanden gebruiken de volgende bestandsnamen conventie: YYYYMMDD ####. Qpb waar YYYY het jaar is, MM is de maand, DD is de dag en #### is het volgnummer voor de backup (eG, 0001, 0002, enz.).

Om een ​​QPB-bestand van back-up te herstellen, selecteer Bestand & rarr. Herstel in QuickBooks POS. Vanuit het dialoogvenster kunt u de "Standaard locatie" of een aangepaste locatie kiezen.

Hoe een bestand openen QPB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QPB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QPB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QPB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QPB openen

Andere problemen met een bestand QPB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QPB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QPB:

  • het gekozen bestand QPB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QPB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QPB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand