Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QPH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QPH. Als je het bestand wilt openen QPH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QPH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Intuit Quicken Price History Format Intuit

Wat is een bestand QPH?

Bevat een lijst van de prijzen die zijn gedownload of handmatig ingevoerd voor investeringen in een Quicken account. Gebruikt voor het verschaffen van historische prijzen van aandelenkoersen en andere effecten. Opgeslagen apart van het hoofd Quicken .QDF bestand.

Hoe een bestand openen QPH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QPH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QPH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QPH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QPH openen

Andere problemen met een bestand QPH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QPH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QPH:

  • het gekozen bestand QPH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QPH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QPH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand