Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QPW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QPW. Als je het bestand wilt openen QPW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QPW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Corel Quattro Pro Spreadsheet Format Corel

Wat is een bestand QPW?

Bestand aangemaakt door Quattro Pro, een spreadsheetprogramma dat wordt geleverd als onderdeel van de Corel WordPerfect Office Suite. Bevat grafieken, berekeningen, scripts en andere gegevens in een tweedimensioneel celnet. Wordt meestal gebruikt voor zakelijke taken of in persoonlijke financiën.

QPW-bestanden kunnen worden geëxporteerd naar Microsoft Excel-bestanden in Quattro Pro.

Hoe een bestand openen QPW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QPW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QPW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QPW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QPW openen

Andere problemen met een bestand QPW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QPW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QPW:

  • het gekozen bestand QPW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QPW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QPW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies QPW
QPW naar XLSXQPW naar XLS