Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QRP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QRP. Als je het bestand wilt openen QRP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QRP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dr. Hardware Format QBS Software

Wat is een bestand QRP?

Bestand gemaakt door QuickReport, een programma waarmee gebruikers rapporten kunnen ontwerpen en maken. Bevat rapportcomponenten, zoals grafische, tekst, tabellen en lay-outinformatie. Kan programmatisch gegenereerd worden met behulp van de QuickReport API.

QRP-bestanden kunnen worden omgezet in andere bestandstypes in QuickReport, waaronder .HTML, .JPG, .PDF, .XML en .CSV.

QuickReport is geschreven in Delphi code en is geïntegreerd in Delphi en C ++ Builder IDEs. De software is verkrijgbaar in Standard en Pro edities.

Hoe een bestand openen QRP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QRP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QRP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QRP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QRP openen

Andere problemen met een bestand QRP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QRP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QRP:

  • het gekozen bestand QRP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QRP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QRP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand