Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QRY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QRY. Als je het bestand wilt openen QRY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QRY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Database Query Format N/A

Wat is een bestand QRY?

Generisch zoekbestand dat vaak database-queries bevat die in SQL zijn geschreven, een taal die wordt gebruikt om records van relationele databases in te voegen, bij te werken of te verwijderen. Soms gebruikt een enkele query of meerdere queries in batch uitvoeren. Kan worden uitgevoerd met producten zoals MySQL en Microsoft SQL Server.

QRY-bestanden kunnen ook proprietary formaten gebruiken die specifiek zijn voor de software applicatie waaraan ze zijn gekoppeld.

Hoe een bestand openen QRY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QRY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QRY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QRY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QRY openen

Andere problemen met een bestand QRY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QRY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QRY:

  • het gekozen bestand QRY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QRY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QRY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand