Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QSD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QSD. Als je het bestand wilt openen QSD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QSD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Quicken Data Format Intuit

Wat is een bestand QSD?

Bestand gemaakt door Quicken, een programma dat wordt gebruikt voor het volgen van persoonlijke en bedrijfsfinanciën. Bevat financiële gegevens die kunnen worden opgeslagen samen met .QDF, .QPH en .QEL bestanden.

QSD-bestanden worden gebruikt met Quicken versie 2004 en eerder.

Hoe een bestand openen QSD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QSD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QSD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QSD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QSD openen

Andere problemen met een bestand QSD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QSD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QSD:

  • het gekozen bestand QSD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QSD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QSD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand