Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QSF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QSF. Als je het bestand wilt openen QSF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QSF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Qualtrics Survey Format Qualtrics

Wat is een bestand QSF?

Gegevensbestand geëxporteerd door Qualtrics online survey software. Geformatteerd in XML en wordt gegenereerd wanneer de optie 'Export Survey' is geselecteerd. Kan als back-upbestand worden gebruikt en kan worden geïmporteerd in het enquêtesysteem voor later gebruik.

Qualtrics Survey Solutions is online te vinden op Qualtrics.Com.

Hoe een bestand openen QSF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QSF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QSF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QSF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QSF openen

Andere problemen met een bestand QSF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QSF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QSF:

  • het gekozen bestand QSF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QSF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QSF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand