Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QSS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QSS. Als je het bestand wilt openen QSS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QSS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Nokia Qt Style Sheet Format Nokia

Wat is een bestand QSS?

Stijl bladbestand gebruikt door Qt (uitgesproken "schattig") programma's. Bevat definities voor de look en feel van GUI-elementen, inclusief lettertypes, maten, kleuren, lay-outs en muis-over gedrag. Biedt een bibliotheek van stijlen op die in een gebruikersinterface kunnen worden opgenomen.

Qt is een platform voor ontwikkelingen op het platform dat gebruikt wordt om applicaties in meerdere omgevingen te creëren zonder de programmacode opnieuw te compileren. Het wordt gebruikt door zowel Google Earth als VLC media player.

QSS-bestanden lijken op .CSS-bestanden. Ze kunnen met elke tekstverwerker worden gemaakt.

Qt SDK is eerder door Nokia ontwikkeld voordat Digia de software heeft verworven.

Hoe een bestand openen QSS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QSS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QSS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QSS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QSS openen

Andere problemen met een bestand QSS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QSS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QSS:

  • het gekozen bestand QSS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QSS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QSS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand