Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QT. Als je het bestand wilt openen QT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple QuickTime Movie Clip Apple

Wat is een bestand QT?

QuickTime multimedia formaat ontwikkeld door Apple Computer. Cross-platform, wat betekent dat het ondersteund wordt op zowel Macintosh als Windows-systemen. Kan een gecomprimeerd audio- en videospoor bevatten.

QuickTime-filmbestanden worden meestal opgeslagen met een .MOV-extensie.

Hoe een bestand openen QT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QT openen

Andere problemen met een bestand QT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QT:

  • het gekozen bestand QT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies QT
QT naar AMV