Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QTCH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QTCH. Als je het bestand wilt openen QTCH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QTCH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple QuickTime Cached Format Apple

Wat is een bestand QTCH?

(Cache | cache bestand gemaakt door QuickTime, een mediaspeler voor Mac en Windows. Sla de cache op van een geluids- of videobestand dat is gedownload of gestreamd vanuit het internet. Kan worden geopend in QuickTime Player door de bestandsextensie te wijzigen om het oorspronkelijke bestand te vergelijken ( eG, .MP3, .MPEG, .MOV), maar alleen als het bestand is gemaakt door QuickTime 6.5 of eerder.

Begin met QuickTime 7 scoort de software de headergegevens van QTCH-bestanden, zodat ze niet kunnen worden gespeeld door gewoon de bestandsextensie te wijzigen.

Hoe een bestand openen QTCH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QTCH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QTCH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QTCH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QTCH openen

Andere problemen met een bestand QTCH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QTCH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QTCH:

  • het gekozen bestand QTCH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QTCH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QTCH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand