Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QTI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QTI. Als je het bestand wilt openen QTI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QTI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple QuickTime Image Format Apple

Wat is een bestand QTI?

Afbeelding gemaakt en gecomprimeerd met Apple QuickTime. Gebruik dezelfde atoomsoorten als een QuickTime-film: "idsc" (die de afbeeldingbeschrijving bevat) en "idat" (die de beeldgegevens bevat).

Apple beveelt aan het gebruik van de .QIF-extensie voor QuickTime-afbeeldingen te gebruiken.

Hoe een bestand openen QTI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QTI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QTI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QTI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QTI openen

Andere problemen met een bestand QTI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QTI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QTI:

  • het gekozen bestand QTI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QTI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QTI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand