Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QTM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QTM. Als je het bestand wilt openen QTM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QTM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple QuickTime Movie Format Apple

Wat is een bestand QTM?

Videobestand gemaakt door QuickTime, een video-opname en film afspeelprogramma. Opgeslagen gecomprimeerde video- en audiodata in een eigen Apple-formaat. Meer algemeen gezien met de .MOV-extensie.

Hoe een bestand openen QTM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QTM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QTM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QTM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QTM openen

Andere problemen met een bestand QTM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QTM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QTM:

  • het gekozen bestand QTM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QTM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QTM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand