Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QTP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QTP. Als je het bestand wilt openen QTP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QTP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple QuickTime Preferences Format Apple

Wat is een bestand QTP?

Voorkeuren bestand gemaakt door QuickTime, een video afspeelprogramma. Bevat voorkeuren zoals verbindingssnelheid, software-updateopties, taakbalkpictogramweergave en bestandsverzekeringsboodschappen. Gebruikt om de gebruikersvoorkeuren binnen QuickTime automatisch te onthouden en automatisch aan te passen.

QTP-bestanden zijn alleen van toepassing op de Windows-versie van QuickTime. Ze worden opgeslagen met de naam QuickTime.Qtp en zijn typisch in de AppDataApple ComputerQuickTime gebruikers directory.

Hoe een bestand openen QTP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QTP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QTP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QTP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QTP openen

Andere problemen met een bestand QTP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QTP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QTP:

  • het gekozen bestand QTP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QTP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QTP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand