Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QTR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QTR. Als je het bestand wilt openen QTR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QTR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple QuickTime Extension Resource Format Apple

Wat is een bestand QTR?

Resource-bestand dat wordt verwezen naar een QuickTime-extensie (.QTX-bestand) dat ondersteuning biedt voor extra video codecs. Beveiligt de bronvork, die Macintosh-stijlbronnen bevat.

De QTR- en QTX-bestanden kunnen in een enkel QTX-bestand worden gecombineerd met behulp van het QuickTime Rezwack-hulpprogramma van Apple.

Hoe een bestand openen QTR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QTR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QTR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QTR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QTR openen

Andere problemen met een bestand QTR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QTR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QTR:

  • het gekozen bestand QTR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QTR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QTR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand