Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QTX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QTX. Als je het bestand wilt openen QTX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QTX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Quicken Data Format Apple

Wat is een bestand QTX?

Component die wordt gebruikt door Apple QuickTime Player. Ondersteunt ondersteuning voor extra video codecs en bestandsindelingen. Hiermee kunt u QuickTime video-bestanden afspelen die zijn gecodeerd met codecs van derden. Moet in de juiste map geïnstalleerd worden om door QuickTime te worden herkend.

Vroege versies van QuickTime for Windows opslaan QTX-bestanden in "C: Program FilesQuickTimeQTComponents." QuickTime 7 voor Windows slaat QTX-bestanden op in de directory 'C: Windowssystem32'.

In Mac OS X worden QTX-bestanden opgeslagen in de map '/ Bibliotheek / Quicktime /'.

Hoe een bestand openen QTX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QTX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QTX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QTX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QTX openen

Andere problemen met een bestand QTX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QTX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QTX:

  • het gekozen bestand QTX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QTX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QTX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand