Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QTZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QTZ. Als je het bestand wilt openen QTZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QTZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QuaSZ Texture Format Apple

Wat is een bestand QTZ?

Animatie gemaakt met Quartz Composer, een ontwikkelingsprogramma dat door Apple is gemaakt voor het verwerken en uitvoeren van grafische gegevens. Kan 2D-beelden, 3D-objecten, texturen, audio, MIDI-gegevens en 2D- en 3D-effecten bevatten.

QTZ-bestanden worden gebruikt voor bepaalde screensavers van Mac OS X, zoals RSS Visualizer.Qtz en Spectrum.Qtz. Deze schermbesparers worden opgeslagen in de / System / Library / Screen Savers / directory.

Quartz Composer is geïnstalleerd met Apple Developer Tools en is opgeslagen in de / Developer / Applications / directory.

Hoe een bestand openen QTZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QTZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QTZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QTZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QTZ openen

Andere problemen met een bestand QTZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QTZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QTZ:

  • het gekozen bestand QTZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QTZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QTZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand