Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QUA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QUA. Als je het bestand wilt openen QUA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QUA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Avira AntiVir Format Avira Operations

Wat is een bestand QUA?

Bestand aangemaakt door Avira AntiVir, een antivirusapplicatie. Sla een geïnfecteerd bestand op in een gecodeerd formaat zodat het niet handmatig kan worden geopend. Gebruikt voor quarantaine bestanden die virussen bevatten.

Avira AntiVir quarantaine geïnfecteerde bestanden door ze te coderen en te verplaatsen naar een veilige locatie. Wanneer de software een update downloadt die een bepaald bestand kan schoonmaken, wordt het virus verwijderd, wordt het bestand gedecodeerd en wordt het bestand naar de oorspronkelijke locatie verplaatst.

Hoe een bestand openen QUA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QUA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QUA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QUA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QUA openen

Andere problemen met een bestand QUA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QUA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QUA:

  • het gekozen bestand QUA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QUA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QUA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand