Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QUICKENDATA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QUICKENDATA. Als je het bestand wilt openen QUICKENDATA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QUICKENDATA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Quicken Essentials For Mac Financial Data Format Intuit

Wat is een bestand QUICKENDATA?

Financieel data formaat gebruikt door Quicken Essentials voor Mac, de Mac OS X versie van de Quicken Personal Financial Management software. Opslaan van financiële gegevens voor de gebruiker, zoals rekening-, lening-, investerings- en transactiegegevens.

De Windows-versie van Quicken gebruikt het .QDF-formaat voor gebruikers financiële gegevens.

Hoe een bestand openen QUICKENDATA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QUICKENDATA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QUICKENDATA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QUICKENDATA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QUICKENDATA openen

Andere problemen met een bestand QUICKENDATA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QUICKENDATA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QUICKENDATA:

  • het gekozen bestand QUICKENDATA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QUICKENDATA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QUICKENDATA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand