Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QUIZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QUIZ. Als je het bestand wilt openen QUIZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QUIZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Quizmaker 09 To 13 Quiz Format Quobject Software

Wat is een bestand QUIZ?

Pakket van .QUOX-bestanden gemaakt voor Quobject Explorer, een programma dat wordt gebruikt voor het voorbereiden van quizzen en examens. Bewaart het archief met behulp van .ZIP-compressie en sla de QUOX-bestanden op in de volgorde die ze op het examen verschijnen.

QUIZ-bestanden bevatten zowel vragen als antwoorden. Daarom kunnen ze gebruikt worden voor het maken van examens en antwoordbladen.

Hoe een bestand openen QUIZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QUIZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QUIZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QUIZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QUIZ openen

Andere problemen met een bestand QUIZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QUIZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QUIZ:

  • het gekozen bestand QUIZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QUIZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QUIZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand