Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QUOX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QUOX. Als je het bestand wilt openen QUOX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QUOX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Quobject Format Quobject Software

Wat is een bestand QUOX?

Bestand gemaakt in het File Object File Format, een formaat dat wordt gebruikt voor het uitwisselen van quiz-vragen voor examens. Mag tekst, afbeeldingen en MathML, een wiskunde taal bevatten. Wordt gebruikt voor het delen van quizvragen tussen docenten.

Door meerdere QUOX-bestanden te gebruiken, kunnen docenten snel online quizzen, werkbladen in het .DOCX-formaat en andere examens maken.

QUOX-bestanden maken gebruik van een eigen implementatie van de Open Office XML-standaard.

Hoe een bestand openen QUOX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QUOX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QUOX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QUOX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QUOX openen

Andere problemen met een bestand QUOX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QUOX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QUOX:

  • het gekozen bestand QUOX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QUOX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QUOX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand