Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QVM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QVM. Als je het bestand wilt openen QVM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QVM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Quake Format id Software

Wat is een bestand QVM?

Game data bestand geladen door de Quake III virtuele machine (Q3VM). Opgeslagen in een samengesteld bestandsformaat en bevat gegevens die gebruikt worden om het spel te laden en de gameplay binnen Quake III te beheren.

Gemeenschappelijke QVM-bestanden omvatten " cgame.Qvm " en " ui.Qvm ."

Hoe een bestand openen QVM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QVM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QVM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QVM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QVM openen

Andere problemen met een bestand QVM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QVM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QVM:

  • het gekozen bestand QVM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QVM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QVM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand