Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QVP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QVP. Als je het bestand wilt openen QVP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QVP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ViewletBuilder Project Format Qarbon

Wat is een bestand QVP?

Project bestand gemaakt door ViewletBuilder, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van interactieve Flash presentaties. Bevat hulpbronnen voor het project, zoals screenshots, afbeeldingen en audiobestanden. Kan worden geëxporteerd naar een Flash-gebaseerde webpresentatie.

QVP-bestanden kunnen meerdere verschillende projectietypes van ViewletBuilder opslaan, waaronder schermopname, beeld-, PowerPoint- en quizprojecten.

Hoe een bestand openen QVP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QVP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QVP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QVP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QVP openen

Andere problemen met een bestand QVP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QVP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QVP:

  • het gekozen bestand QVP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QVP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QVP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand