Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QVPP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QVPP. Als je het bestand wilt openen QVPP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QVPP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QlikView Extension Properties Page Format QlikTech International

Wat is een bestand QVPP?

Visual layout-bestand dat wordt gebruikt door QlikView, een business intelligence (BI) rapportage applicatie. Bevat HTML broncode die de lay-out van de eigenschappenpagina van een extensie (.QAR-bestand) specificeert. Wordt gebruikt voor het formatteren van grafieken en andere BI-gegevens voor een visualisatie.

QlikView-extensies maken de integratie van layouts van derden mogelijk.

Hoe een bestand openen QVPP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QVPP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QVPP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QVPP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QVPP openen

Andere problemen met een bestand QVPP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QVPP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QVPP:

  • het gekozen bestand QVPP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QVPP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QVPP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand