Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QXD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QXD. Als je het bestand wilt openen QXD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QXD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QuarkXPress Document Format Quark Software

Wat is een bestand QXD?

Een QXD-bestand is een desktop publishing document dat is gemaakt met QuarkXPress 5 of eerder. Het bevat geformatteerde tekst en afbeeldingen, evenals de eigenschappen van de pagina-indeling. QXD-bestanden kunnen worden gebruikt om pagina-indelingen te maken voor kranten, tijdschriften, folders, boeken en brochures.

Aangezien QuarkXPress door Quark is ontwikkeld, is het soms "Quark XPress" geschreven.

Quark heeft de QXD-bestandsextensie vervangen door .QXP in QuarkXPress versie 6 en later.

Hoe een bestand openen QXD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QXD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QXD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QXD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QXD openen

Andere problemen met een bestand QXD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QXD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QXD:

  • het gekozen bestand QXD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QXD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QXD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies QXD
QXD naar INDD