Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QXF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QXF. Als je het bestand wilt openen QXF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QXF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Quicken Essentials For Mac Financial Data Exchange Format Intuit

Wat is een bestand QXF?

Bestand gemaakt door Quicken Essentials for Mac, de Mac-versie van de Quicken-financiële software. Opgeslagen uitgevoerde financiële gegevens opslaan in een formaat dat kan worden overgedragen naar een pc en geopend met de Windows-versie van Quicken.

De QXF-extensie is vergelijkbaar met het .QFX-formaat, maar de "X" en "F" worden omgedraaid, wat betekent dat het bestand specifiek bedoeld is voor het overdragen van financiële gegevens van een Mac naar een pc. Als u een QXF-bestand wilt importeren in de Windows-versie van Quicken, selecteert u Bestand & rarr. Nieuw Quicken-bestand, geef uw nieuwe gegevensbestand op en kies File & rarr. Importeer om het QXF-bestand te importeren.

Hoe een bestand openen QXF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QXF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QXF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QXF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QXF openen

Andere problemen met een bestand QXF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QXF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QXF:

  • het gekozen bestand QXF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QXF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QXF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand