Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

QXP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand QXP. Als je het bestand wilt openen QXP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ QXP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
QuarkXpress Project Format Quark Software

Wat is een bestand QXP?

QuarkXPress projectbestand gemaakt door QuarkXPress versie 6 en later. Bevat pagina-indeling informatie, tekst en afbeeldingen. Mag bestaan ​​uit een enkele pagina of meerdere pagina's.

De QXP-bestandsextensie vervangt de .QXD-extensie die wordt gebruikt door eerdere versies van QuarkXPress.

Hoe een bestand openen QXP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand QXP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de QXP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand QXP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand QXP openen

Andere problemen met een bestand QXP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand QXP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken QXP:

  • het gekozen bestand QXP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand QXP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand QXP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies QXP
QXP naar INDD