Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

R2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand R2. Als je het bestand wilt openen R2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ R2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
WinRAR Multi-Volume Archive Part 2 RARLAB

Wat is een bestand R2?

Archief bestand dat is gecomprimeerd met WinRAR, een programma dat gebruikt wordt om single- of multi-volume archieven te maken. Bevat deel twee van een gecomprimeerd volume. Opslaan van een gecomprimeerd deel of fragment van een groter bestand. Mag de extensies R0 tot en met R99 gebruiken.

WinRAR kan een multi-volume archief maken uit een groot bestand en vervolgens het terugbouwen in het oorspronkelijke bestand.

Hoe een bestand openen R2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand R2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de R2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand R2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand R2 openen

Andere problemen met een bestand R2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand R2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken R2:

  • het gekozen bestand R2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand R2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand R2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand