Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

R3D Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand R3D. Als je het bestand wilt openen R3D, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ R3D

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
REDCODE Multimedia Format RED

Wat is een bestand R3D?

Inheems videoformaat gebruikt door RED hoge videocamera's. Gecomprimeerd met REDCODE, een geavanceerde wavelet technologie codec die visueel verliesloze beelden creëert.

RODE camera's schieten in een resolutie genaamd "4K", die veel groter is dan 2K resolutie, ondersteund door HD video. Daarom kunnen R3D-bestanden veel hogere resolutie hebben dan HD-bestanden. Door deze hoge resolutie worden rode camera's vaak gebruikt voor het maken van moderne filmfilms.

Hoe een bestand openen R3D?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand R3D niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de R3D lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand R3D associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand R3D openen

Andere problemen met een bestand R3D

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand R3D bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken R3D:

  • het gekozen bestand R3D is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand R3D met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand R3D bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand