Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RA. Als je het bestand wilt openen RA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
RealAudio Audio Format RealNetworks

Wat is een bestand RA?

Audio-bestand dat wordt gebruikt door RealPlayer, een audio- en video streaming programma. May verwijzen naar een streaming audio bestand online of kunnen audio data bevatten. Kan verschillende codecs gebruiken om geluiden te comprimeren met variabele bitsnelheden. Gebruik een eigen compression algoritme.

Echte audio is een gemeenschappelijk formaat voor het afspelen van geluidsfragmenten in een webbrowser.

Hoe een bestand openen RA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RA openen

Andere problemen met een bestand RA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RA:

  • het gekozen bestand RA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand