Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RAF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RAF. Als je het bestand wilt openen RAF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RAF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Fuji CCD-RAW Graphic Format Fuji

Wat is een bestand RAF?

Ongecomprimeerde RAW-foto die is gemaakt met een Fuji-digitale camera, zoals een high-end FinePix-model. Bevat onbewerkte beeldgegevens. Kan ook een .JPG-versie van hetzelfde beeld in het bestand bevatten.

Photoshop kan RAF-bestanden openstellen die door sommige, maar niet alle Fuji-camera's zijn gemaakt.

Hoe een bestand openen RAF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RAF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RAF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RAF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RAF openen

Andere problemen met een bestand RAF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RAF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RAF:

  • het gekozen bestand RAF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RAF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RAF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies RAF
RAF naar PEF