Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RAM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RAM. Als je het bestand wilt openen RAM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RAM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Real Audio Metafile RealNetworks

Wat is een bestand RAM?

Link bestand gebruikt door RealPlayer, een programma dat wordt gebruikt voor het streamen van internet audio en video. Opgeslagen in gewone tekst en bevat een hyperlink naar een bijbehorend .RA-bestand, dat kan worden gestreamd. Inclusief een "pnm" of "rtsp" URL, die zijn de protocollen die gebruikt worden om RealAudio data te openen en te spelen.

Hoe een bestand openen RAM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RAM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RAM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RAM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RAM openen

Andere problemen met een bestand RAM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RAM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RAM:

  • het gekozen bestand RAM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RAM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RAM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand