Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RAT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RAT. Als je het bestand wilt openen RAT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RAT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PICS Platform For Internet Content Selection Format W3C

Wat is een bestand RAT?

Bestand dat wordt gebruikt door implementaties van het webcodesysteem PICS (Platform for Internet Content Selection), die gebruikt wordt om websites op basis van inhoud te beoordelen. Opgeslagen in een tekstformaat en specificeert categorieën voor het classificeren van expliciet materiaal, zoals taal, seksueel materiaal en geweld.

RAT-bestanden worden gebruikt voor het installeren van ratingsystemen op computers, waardoor toegang tot websites die voldoen aan de PICS-regelscriteria blokkeren. Microsoft's Content Advisor-onderdeel, dat is geïntegreerd met Internet Explorer, kan RAT-bestanden gebruiken om een ​​ratingsysteem te installeren die de toegang tot bepaalde websites weigert te weigeren. Dubbelklik op het RAT-bestand om een ​​ratingsysteem te installeren.

Het PICS-systeem wordt niet veel ondersteund, maar de inhoudsadviseur van Internet Explorer kan PICS RAT-bestanden nog steeds gebruiken.

Hoe een bestand openen RAT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RAT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RAT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RAT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RAT openen

Andere problemen met een bestand RAT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RAT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RAT:

  • het gekozen bestand RAT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RAT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RAT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand