Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RAX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RAX. Als je het bestand wilt openen RAX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RAX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
RealMedia Streaming Format RealNetworks

Wat is een bestand RAX?

Audio bestand gekocht van de Real Music Store en afgespeeld door Real Player, een audio- en video-streaming en afspeelprogramma. Opgeslagen in een eigen formaat met DRM-beveiliging. Kan worden omgezet in meer populaire bestandsformaten, zoals .MP3.

Andere soortgelijke Real Audio-bestand extensies zijn .RA en .RAM.

Hoe een bestand openen RAX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RAX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RAX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RAX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RAX openen

Andere problemen met een bestand RAX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RAX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RAX:

  • het gekozen bestand RAX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RAX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RAX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand