Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RAY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RAY. Als je het bestand wilt openen RAY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RAY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Rayshade Picture Image Format Craig Kolb

Wat is een bestand RAY?

Drie-dimensionale ray-traced beeld gecreëerd met Rayshade, een gratis scène rendering programma. Bevat een 3D-scène die is gedefinieerd in een ASCII-tekstformaat. Mag object primitieven, verlichting, schaduwen en textuurmappen bevatten.

RAY-bestanden opgeven instructies en eigenschappen weergeven die de Rayshade-motor gebruikt om de 3D-scene te maken.

Hoe een bestand openen RAY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RAY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RAY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RAY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RAY openen

Andere problemen met een bestand RAY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RAY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RAY:

  • het gekozen bestand RAY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RAY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RAY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand