Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

RBF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand RBF. Als je het bestand wilt openen RBF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ RBF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Rollback Script Format Microsoft

Wat is een bestand RBF?

Archief bestanden die zijn gemaakt tijdens een software installatieproces dat wordt uitgevoerd door Windows Installer. Bevat bestanden die kunnen worden hersteld als de installatie niet succesvol is voltooid. Als de installatie succesvol is, wordt het back-upbestand automatisch verwijderd.

Het RBF bestand wordt opgeslagen samen met een bijbehorend .RBS script bestand en opgeslagen in een archief genaamd "Config.Msi."

Hoe een bestand openen RBF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand RBF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de RBF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand RBF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand RBF openen

Andere problemen met een bestand RBF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand RBF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken RBF:

  • het gekozen bestand RBF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand RBF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand RBF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand